ZANGLES 

docent: ROSE SPEARMAN

locatie: PUTTEN

 

foto Rose_docent

 

Wekelijks geef ik workshops in zang, songwriting en podiumpresentatie. Dit alles met de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studiejaren op de Havo voor Muziek en Dans en het Conservatorium maar vooral ook op basis van mijn jarenlange ervaring als songwriter, ‘recording artist’ en internationaal optredende zangeres.

Gedurende mijn carrière heb ik twee solo CD albums internationaal opgenomen en uitgebracht en ben ik jarenlang op tournee geweest. Als soloartiest met een eigen band en als zijnde de lead vocaliste voor internationale artiesten (o.a. Kraak en Smaak) heb ik, van clubs tot concertzalen en van televisie- en radio-optredens tot de grote internationale festivals, kris kras over de wereld concerten gegeven.

Met Schott in de Rose geven we workshops en voorstellingen op middelbare scholen door het land en bij ’t Klooster verzorg ik de wekelijkse zanglessen voor de musicalklassen.

Het werken met kinderen en jongeren vormt voor mij altijd een inspirerend hoogtepunt en het blijft een enorme uitdaging om, in vaak korte tijd, mooie presentaties en voorstellingen te maken. 

 

 


 


 

Agenda 


MEI

Voorstellingen Kleine Zeemeerman (met watervrees)

Sing & Dance school

Trainingen Creatief Proces aan Pabo


JUNI

voorstellingen Kleine Zeemeerman (met watervrees)

voorstellingen Rood Capeje


 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referenties

 " Praten met kinderen over leuk en niet-leuk aanraken; je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen"


Dr Iva Bicanic | hoofd Psycho Traumatisch Centrum UMC | Oprichter CSG (Centrum tegen Seksueel Geweld)